Sokkolóval támadta meg az ételfutárt

Sokkolóval támadta meg az ételszállító futárt egy budapesti férfi, miután nem tetszett neki, hogy a szállító bement a lakóházba.

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 52 éves férfival szemben, aki az egyik IX. kerületi lakóházban sokkolóval támadta meg az ételfutárt, akinek a dulakodás következtében eltört az orrcsontja.

A vádirat szerint a motoros 2015. október 1-jén este érkezett a Ferenc körúti lakóházhoz, ahol a külső kapun bement a házba. A belső udvaron találkozott a társasház egyik lakójával, aki megszólította őt, és kifejezte nemtetszését amiatt, hogy a férfi bement a házba.

Szó szót követett, majd a futár kézbesítette az ételt egy 2. emeleti címre. Ezalatt a ház feldúlt lakója magához vett egy elektromos sokkolót, amivel az éppen távozó futárra támadt. Miután az valamiért nem rázta meg a férfit, többször megütötte vele. A bántalmazás következtében a futár orrcsontja eltört.

kerületi ügyészség súlyos testi sértés vádolja a támadót, akit ha bűnösnek találnak, akár három év szabadságvesztésre is ítélhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.