Sok napsütéssel indul a hét

Az elmúlt napok csapadékos időjárása után jóval kellemesebb idő ígérkezik: napsütésre és 28-30°C közötti hőmérsékletekre számíthatunk.

Vasárnap napközben gomolyfelhős, napos idő lesz jellemző, egy-egy futó zápor legfeljebb az északkeleti határ mentén alakulhat ki. Az északnyugati szél többfelé délutánig többfelé élénk marad, majd délutántól mérséklődni kezd a légmozgás. A hűvös hajnalt követően 23-26°C közé melegszik délutánra a levegő.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap sok napsütéssel indul a jövő hét. Hétfőn kellemes, igazi nyári időre van kilátás 24 és 28°C közötti legmagasabb nappali hőmérséklettel. A déli, délnyugati szél a Tiszától nyugatra többfelé megélénkülhet.

Kedden eleinte sok lesz a napsütés, majd délutántól nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon, valamint északon már záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Az időnként élénk délies szélben 25 és 30°C közé melegszik a levegő.

Szerdán, nemzeti ünnepünkön már több helyen számíthatunk záporokra, zivatarokra, melyeket erős széllökések kísérhetnek. Enyhe lesz a hajnal, nappal pedig 23 és 30°C közé melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.