Skóciában eltűnt magyar férfit keres az Interpol

A brit hatóságok és az Interpol is keres egy tíz éve Skóciában élő magyar férfit, aki nyomtalanul eltűnt.
Iratai és bankkártyája nélkül tűnt el skóciai otthonukból a 29 éves Vass Milán, aki családjával élt külföldön – írja a Blikk. A brit hatóságok már minden ismert előfordulási helyét ellenőrizték, a nyomozásba már az Interpolt is bevonták.

A fiú édesapja elmondta, tíz éve élnek Skóciában, és mindketten az építőiparban dolgoztak. Milán eltűnése napján együtt vacsorázott apjával, majd lakótársaival maradt: "Másnap a lakótársak azzal fogadtak, hogy mire felébredtek, a fiam nem volt az ágyában, éjjel egyszerűen eltűnt – mesélte az édesapa.

Vass Milán
Facebook

A huszonkilenc éves férfi kapcsolatának januárban lett vége. A szakítást nehezen viselte, orvoshoz fordult, de a depresszió elleni gyógyszereket mellékhatásai miatt nem szedte.

A brit rendőrség mindenkit kihallgatott, házkutatást is tartottak több ismerősnél, de nem találtak bűncselekményre utaló jeleket. A rendőrök a volt barátnő segítségével a férfi Facebook-profiljába is be tudtak lépni, amiből kiderült, hogy Milán valamikor éjfél és fél hat közt hagyhatta el a házat.

Egy speciális nyomozócsoport a nap 24 órájában keresi az eltűnt magyar férfit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.