Símaszkos rabló miatt zárták körül Gyarmatot

A Kisalföld értesülései szerint fegyveres rablás történt azon a Győr-Moson-Sopron megyei településen, melyet a rendőrség körülzárt. Egy ember súlyosan megsérült, az elkövetőt még keresik.

A lap megtudta, hogy egy családi házba törtek be Gyarmaton. Az elkövető, egy símaszkot viselő, fegyvernek látszó tárggyal felszerelkezett ember pénzt és ékszereket akart elvinni. A rabló a kazánháznál találkozott össze a házban élő idős férfival, majd dulakodni kezdtek. A betörő végül bezárta a férfit a kazánházba. Őt azóta már a győri Petz-kórházba szállították súlyos sérülésekkel. Oláh Attila orvos-igazgató arról tájékoztatta a megyei hírportált, hogy az áldozatot jelenleg súlyos koponyasérülésekkel műtik, állapota kritikus.

A rendőrség honlapján azt közölték: A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 160-170 cm magas, sportos testalkatú, fekete ruhát és símaszkot viselő férfi miután bement a házba, az ott lakókat megfenyegette, tőlük pénzt követelt, majd a családfőt bántalmazta. Mindezek után a helyszínről értékszerzés nélkül elmenekült. Az idős férfit a mentők kórházba vitték.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest. A 83-es főúton közlekedő minden autót megállítanak, átvizsgálnak. Az úton nagyon hosszú a sor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.