Sebestyén Balázs: Nem környékeztek meg!

A Blikk tudni véli, hogy Andy Vajna kivásárolná Sebestyén Balázst az RTL Klubtól, a hírt azonban a műsorvezető alaptalan pletykának minősítette.

A Blikk egy a TV2 berkeiben jártas informátorától úgy értesült, hogy Andy Vajna a konkurens csatorna több műsorvezetőjét is ki akarja vásárolni, és hogy a célját elérje, képes hatalmas összegeket áldozni.

A bulvárlap okfejtése szerint, miután a filmügyi kormánybiztos kezébe került a TV2, és a tavasszal menesztett RTL Klub-vezért, Dirk Gerkenst kérte fel a csatorna élére, várható volt, hogy megpróbálnak több ismert arcot is átcsábítani magukhoz

– Hatalmas harc indult a műsorvezetőkért. A TV2 új vezetősége szinte ostromot indított az RTL Klub műsorvezetőiért – nyilatkozta névtelenül az informátor, aki azt is megsúgta: a hadjárat első megkörnyékezett katonája a csatornánál 12 éve dolgozó Sebestyén Balázs lehet.

A lap megkeresésére Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója így reagált:

– A műsorvezetőinkkel rengeteg tervünk van a jövő évre is, többek között Balázzsal is, már a 2016-os műsoraikról tárgyalunk velük, ezek egy része már nyilvános is, ők sem jelezték, hogy bármilyen megkeresést kaptak volna más csatornától. A Blikk értesülései így erősen a pletyka kategóriába tartoznak, névtelen informátorok szóbeszédeit pedig nem lehet érdemben kommentálni. Egyébként sem hiszem, hogy bárkinek bejött volna egy ilyen váltás, akár a legutóbbi időkben is – mondta Kolosi.

A TV2 nem kívánta kommentálni a Blikk értesülését.

Sebestyén Balázs a nap folyamán viszont közleményt adott ki, melyben azt írja: „A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.