Schwarzenegger visszatér, és nagyon örül ennek

Arnold Schwarzenegger "boldog", hogy visszatért a filmiparba a politika világából. A színész erről A feláldozhatók 2. hétfői londoni premierjén beszélt.

Sylvester Stallone 2010-es akciófilmjének folytatásában ismét feltámad a legendás akciósztárok színe-virága.

Schwarzeneggeren kívül Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris és Jet Li is szerepet kapott a zsoldosok újabb bosszúálló küldetésében - írta kedden a BBC online hírszolgálata.

A The Expendables 2 - A feláldozhatók 2. londoni díszelőadása előtt a volt kaliforniai kormányzó elmondta: úgy érzi, az élete egy nagy örömteli utazás: jól érezte magát a film világában, aztán kormányzóként és most ismét boldog, hogy visszatérhetett a filmezéshez.

Akciósztár kollégáiról szólva hozzátette: míg a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, most egy csapattá álltak össze.

Schwarzeneggerhez a vörös szőnyegen Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is csatlakozott. A belga akciósztár hangsúlyozta, milyen élmény volt idoljaival együtt játszani.

A filmet augusztus 30-tól mutatják be a magyar mozikban.

A volt kaliforniai kormányzó
Former California Governor Arnold Schwarzenegger poses during the photocall of the animated television series "The Governator" during the yearly MIPTV, the International Television Programs Market in Cannes, southeastern France April 4, 2011. REUTERS/Jean-Pierre Amet (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT POLITICS)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.