Schumacher családja drónokkal védekezik a paparazzik ellen

Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a Forma–1-es Spanyol Nagydíjon mesélt a család erőfeszítéseiről, amivel az autóversenyző privát szféráját próbálják óvni a paparazzik ellen. Drónokkal, helikopterekkel és rejtett kamerákkal igyekeznek megakadályozni, hogy fénykép készülhessen a pilótáról.

„Próbálkozások mindig vannak, és minden eszközt bevetnek, beleértve a tavon cirkáló hajókat is. Ez csak növeli a család stresszhelyzetét, ők viszont elkötelezettek aziránt, hogy megvédjék a privát szféráját.”

Jean-Louis Moncet felvetésére, hogy az emberek kíváncsiak a világbajnok hogylétére, elmondta: „Én is szeretnék több információt adni, pontos orvosi véleményt. De jelenleg nem tudunk diagnózissal szolgálni a jövőre vonatkozóan. Kisebb javulások tapasztalhatóak, de még hosszú út áll előtte.” Más források azonban arról számolnak be, hogy a pilóta sem beszélni, sem mozogni nem tud. 

A hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző 2013 decemberében szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben. A Ferrari színeiben versenyző sportolót a műtét után közel 100 napig tartották mesterséges kómában. A család és a menedzsment szinte semmilyen információt nem osztott meg a sajtóval, ami találgatásokra adott okot. 2014 júliusában bejelentették, hogy magánál van, és elhagyta a kórházat, azonban azóta is elzárkóznak a nyilvánosság elől. 

Kehm 2013 decembere óta először a péntek délutáni szabadedzésen jelent meg a nyilvánosság előtt – számolt be a Telesport. Felbukkanásának valószínűleg több köze lehet Schumacher Forma–4-ben versenyző fiához, Mickhez, aki az oscherslebeni harmadik futamon aratott győzelmet, mint a sportoló állapotának változásához. Kehm szerint az ifjabb Schumacher nagyon figyelmes, higgadt versenyző. A síbalesetnél a most 16 éves Mick is az apjával volt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.