Schobert Norbi váratlanul felbukkant, és nagy bejelentést tett

Sajtótájékoztatót hívott össze az a két lemezlovas, aki büntetőfeljelentést, sőt egy 201 milliós polgári pert is indított Schobert Norbi, Rubint Réka, valamint kettejük cégei ellen. A tájékoztatón váratlanul felbukkant Norbi is – írja a Bors.

– Norbi megfizette az Artisjus felé a kiadott DVD-i után az elmaradt jogdíjat, de a mixekben szereplő előadóktól, azok ki­adóitól és szerzőiktől nem kértek és kaptak írásos engedélyt arra, hogy a megjelent DVD-ken szerepeljenek – magyarázta Papp Róbert, az egyik felperes, akinek ügyvédje hozzátette: Madonna és David Guetta is érintettek.

A Hamvai PG és Papp Róbert, illetve jogi képviselőjük által szervezett sajtótájékoztatón váratlanul felbukkant Schobert Norbert is, hogy bejelentse, ő is perel.

– Az érintett kiadókkal a megállapodásra törekszünk. Az elmúlt évek támadásai a szakértőink szerint olyan mértékű bizalmatlanságot okoztak a részvényeseinkben, hogy 500 milliós hitelrontási pert indítottam a Hamvai PG és Papp Róbert ellen – mondta a fitneszguru.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.