Scarlett Johansson a világ legszexisebb nője

Az Esquire magazin szerkesztői a 28 éves színésznőt találták a legvonzóbbnak, legszexisebbnek.

Idén Woody Allen kedvencét találták a legvonzóbbnak a férfimagazin szerkesztői. Johansson először 2006-ban nyerte el a megtisztelő címet és ez idáig ő az egyetlen, akit másodszorra is kikáltottak a világ legszexisebb nőjének.

Scarlett Johanssont másodjára választották meg a világ legszexisebb nőjének
Scarlett Johansson

Johanssont a hazai rajongók a Don Jon című filmben láthatják, jövőre pedig a Her című romantikus filmben, valamint az Amerika Kapitány következő részében tűnik majd fel.

"Tudod, muszáj belehúznom" - mondta Johansson, amikor sűrű napirendjéről beszélt a magazinnak. - 28 éves nő vagyok a filmiparban. Nemsokára már csak anyaszerepeket kínálnak fel, aztán elfogynak az ajánlatok." 

A szépséges színésznő pedig nem csak a munkában sikeres, múlt hónapban eljegyezte párja, Romain Dauriac francia újságíró. Johanssonnak ez lesz a második házassága, a szintén színész Ryan Reynolds-szal 2008-ban keltek egybe, ám három évvel később zátonyra futott a kapcsolatuk.

A magazin tavaly Mila Kunis amerikai színésznőt választotta a legszexisebb nőnek, de korábban már a barbadosi popénekesnő, Rihanna, a brit színésznő, Kate Beckinsale és kolléganője, Charlize Theron is elnyerte a megtisztelő címet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.