Sarlóval és vasvillával támadtak egy hajdúdorogi családra

Hét személyt vettek őrizetbe a rendőrök a Hajdú-Bihar megyei Hajdúdorogon, miután kerti szerszámokkal felfegyverkezve behatoltak egy helyi család udvarára és bántalmazták az ott élőket – adta hírül honlapján a rendőrség.

Szombat délután fél négy körül hívta fel a Hajdú-Bihar megyei kapitányságot egy nő azzal, hogy megtámadták a családjukat otthonukban.

A behatolók minden előzmény nélkül jelentek meg a családi ház udvarán, szerszámokkal a kezükben. A banda tagjai üvöltöztek a családtagokkal és bántalmazták őket.

Helyszíni adatgyűjtés és a szemtanúk meghallgatása után a rendőrök hét helyi lakost – köztük egy 17 éves lányt - állítottak elő, majd gyanúsítottként kihallgatták őket.

Négy férfi és egy fiatalkorú társuk ellen súlyos testi sértés, egy felnőtt esetében súlyos testi sértés kísérlete, a 17 éves lány ellen könnyű testi sértés, illetve mind a hét elkövető ellen magánlaksértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, és indítványozták előzetes letartóztatásukat – írja a police.hu.

Hogy az egymással rokoni kapcsolatban is álló banda miért támadt a családra, arról egyelőre nem adtak tájékoztatást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.