Sarkadi férfi a walesi rablótámadás áldozata

A Beol.hu információi szerint a 38 esztendős sarkadi férfit az Észak-walesi Melidenben két kábítószerélvező fiatal ütötte le, s verte össze-vissza.

A Beol.hu információi szerint a támadás áldozata, S. Gábor 4 éve dolgozott az Észak-walesi település, Meliden kínai kifőzdéjében, és debreceni illetőségű barátnőjével a tengerparti városban, Rhyl-ben éltek.

A férfit kedden éjjel támadták meg, kirabolták, össze-vissza verték. Hiába szállították kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni életét. A környéken élő magyar ajkú, sarkadi vendégmunkás kolónia tagjai — akik közük a walesi rendőrség többeket kihallgatott —azt mondták a lapnak, hogy a gyilkosság elkövetői valószínűleg kábítószerélvező fiatalok voltak, akik napi adagjukra akartak pénzt szerezni.

Iestyn Davies főfelügyelő a rhyljournal.co.uk-nak elmondta, szerdán letartóztatták a gyanúsítottakat, és megköszönte a rengeteg segítséget a szemtanúknak. A lap beszámol arról is, hogy a helyieket megdöbbentette az eset. A település képviselője a hírportálon keresztül közvetítette együttérzését, és részvétét Magyarországra az elhunyt családjának. „Ez a fajta incidens rendkívül ritka, és amennyire én tudom, ilyen soha nem történt ebben a közösségben” - mondta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.