Sarka Kata és Hajdú Péter együtt ünnepelte a házassági évfordulót

A házaspár tagjainak utazásai lassan követhetetlenek: a várva várt ciprusi békülőnyaralás helyett Sarka a budapesti dugóban araszolt, most azonban valóban együtt töltöttek egy estét.

Nyolcadik házassági évfordulóját ünnepelte a városligeti Robinson étteremben a celebpár, ahol a Blikk olvasóriportere lefülelte őket. A részletes beszámoló alapján a feljelentő vagy egy szomszéd asztaltól vagy a közeli nádasból figyelhette az eseményeket.

Hajdú és Sarka a bulvárlap szerint eleinte feszülten, majd egyre oldottabb hangulatban beszélgetett, de nem csókolóztak. A pár gyakran jár az étterembe különböző családi eseményekre, itt ünnepelték például a gyerekek keresztelőjét is. 

A celebpár házassági válságának a híre hetekkel ezelőtt  robbant a sajtóban, amikor Sarka a két gyerekkel elköltözött közös otthounkból, miközben Hajdú a Balaton Soundon bulizott. A felek Facebookon kértek türelmet, hogy rendezzék az ügyeiket. 

Sarka azóta Spanyolországban nyaralt a gyerekekkel és az édesanyjával, Hajdú pedig Balatonfüreden vakációzott a gyerekekkel, de mindig külön egymástól. A szokásos ciprusi útjuk volt az, ami a bulvárlapok szerint alkalmat adhatott volna, hogy megoldják a problémáikat, a közös reptéri szelfi ellenére azonban Sarka nem utazott a családdal, helyette Hajdú édesanyja kísérte el a fiát és az unokákat. Sarka eközben a budapesti dugóból az autójából posztolt egy képet, bizonyítandó, hogy a munkába temetkezett. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.