Sandy...a ribanc - a sztárokat sem hagyta hidegen a vihar

A legtöbb híresség a nyugati part kényelméből izgulta végig a keleti partot sújtó vihart.

A botrányhősnő Lindsay Lohan a vihar előtt arról írt Twitteren, hogy nem érti, mi ez a pánik: "MIÉRT pánikol mindenki egy egyszerű hurrikán miatt (akit én inkább Sally-nek nevezek)? Ne legyetek ilyen negatívak! Gondolkodjatok pozitívan, és imádkozzatok a lelki békéért!” - persze könnyű ilyet írni a nyugati partról, ahol nyomát se látják a mindent elsöprő viharnak.

Pamela Anderson az állatok védelmére hívta fel az emberek figyelmét, míg Emma Watson arról ír, milyen ironikus, hogy egy nagy erejű vihar miatt kellett leállítani a Noé című film munkálatait.

Larry King megjegyezte, hogy neki már rengeteg hóviharral, földrengéssel volt dolga, 20 évig élt Miamiban, és számos durva hurrikánt túlélt, de Sandyhez hasonlót még nem látott. "Ez egy horror...Frankenstorm"

Bette Midler nem vette komolyan a dolgot, persze, elég messze is volt tőle. Ő arról írt, hogy egyrészt kimerült, úgyhogy megtölti a kádat vízzel és elmerül benne, és persze bízik benne, hogy Sandy nem végez majd túl nagy pusztítást, valamint megjegyezte, hogy míg a vihar tombol, ő macaront fog készíteni, és reméli, hogy ez az egész véget ér halloweenig.

Cher arról írt, mennyire aggódik a keleti parton élőkért, és hogy imádkozik mindenkiért, és bízik benne, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban van. 

Aki tehette, időben elhagyta a veszélyes területeket, így tett Rob Lowe amerikai színész is, aki megírta, bárcsak magával vihetett volna mindenkit, és Kim Kardashian is arról adott hírt, hogy épségben megérkeztek Miamiba. Mint írja, a New York-i barátai sorra küldik neki a viharról és a Sandy okozta károkról készült képeket, ő pedig imádkozik mindenkiért, aki a keleti parton maradt. 

És ha már szóba jöttek a Kardashian-lányok, Ricky Gervais, a brit mókamester viccesen megjegyezte: "Ez a Sandy, akivel tele van a tévé, és felforgatja az egész keleti partot, nos, ez nem egy Kardashian?" Későbbi bejegyzésében persze megjegyzi, hogy ő is gondol a New York-iakra, és hogy napokon belül visszatér a városba, amint lehetséges.

A többség egyébként hasonlókat írt: "Mindenki vigyázzon magára", "Imádkozunk értetek!"

Voltak persze, akik maradtak. Kevin Spacey Baltimore-ban vészelte át Sandy érkezését, és felhívta az emberek figyelmét, hogy mindenki keressen biztonságos helyet, Alec Baldwin pedig New Yorkban maradt, mindössze annyit írt: "Sandy...a ribanc"


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.