Saját unokahúga is Kicsi bácsi ellen vall

A Szepesi Nikolett könyve kapcsán kirobbant botrány tovább gyűrűzik. Már nem csak a volt válogatott úszónő és volt sporttársai, hanem Bacsa István saját unokahúga is állítja, hogy molesztálta a gyúró – írta meg a Blikk.

Bacsa Edina (41) a bulvárlapnak számolt be arról, hogy 12 éves korában őt is molesztálta a Kicsi bácsiként ismert masszőr.

A kislányt a Spartakusban fogdosta meg a férfi, amikor felajánlotta az izomlázra panaszkodó Edinának, hogy segít rajta. A nő visszaemlékezése szerint masszázs közben Kicsi bácsi keze elkalandozott, előbb a fenekét fogdosta, mondván, hogy csak így tudja kilazítani, majd keze becsúszott a kislány bugyijába.

- Ugyan nagyon megijedtem, kérdőre vontam, amelyre csupán annyit mondott, muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomlázam. Hiába próbáltam szóban megvédeni magam, nagyon féltem. Alig tudtam kiszabadulni a szobából, ugyanis amikor ellenkeztem, nagyon agresszív lett. Bár gyerek voltam még, tudtam, hogy nem normális, amit velem tett.

Edina szólt is az édesanyjának a történtekről, amiből hatalmas családi botrány kerekedett, bár a nagybácsi mindent tagadott. A családi kapcsolatot megszakították, ám nem tettek feljelentést, mivel családtagról van szó, ráadásul Edinát korábban megerőszakolták.

- A szűk család tudott arról, hogy elraboltak a metrón és megerőszakoltak, nagyon fájdalmas időszak volt számomra. Ráadásul édesapámat is nem sokkal azelőtt veszítettem el. Mindezek ellenére Kicsi bácsi ezt tette velem. Még mindig nem hevertem ki, hiszen hatalmas törés volt számomra, hogy a közeli családtagomban sem bízhatok. Az a legfájóbb az egészben, hogy az édesapám testvére ezt meg tudta velem tenni. A mai napig járok pszichológushoz, nagyon sokszor szerettem volna meghalni, azonban sosem voltam elég bátor hozzá – mondta a ma két gyermeket nevelő Bacsa Edina hozzátéve, ha tudta volna, hogy más lányokat is zaklatott a férfi, előbb kiáll a nyilvánosság elé.

A Kicsi bácsival történt esettel kapcsolatban Edina édesanyja ezért sem szeretett volna a hatóságokhoz fordulni, mert nem akarta még egyszer kitenni gyermekét a rendőrségi hercehurcának. Megerőszakolóját 11 évre ítélték.

Bacsa István (83)mindent tagad és áll a vizsgálatok elébe. A Szepesi könyvében szereplő történetek miatt a Magyar Úszószövetség vizsgálatot kezdett. A sértettek köre egyre bővül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.