Saját temetésén ébredt fel a 3 éves kislány

Július 10-én, magas láz miatt szállították kórházba azt a kislányt, aki vasárnap, a temetésén magához tért - írja a Yahoo News.

A fülöp-szigeteki Zamboanga del Sur városában található kórházban aztán pénteken megállapították a halál beálltát, a lánynak gócos tüdőgyulladása volt.

A temetés július 12-én volt, és olyasmi történt, amire senki sem számított: amikor elmozdították a koporsó fedelét, hogy eligazítsák a maradványokat, észrevették, hogy a kislány feje megmozdult. Pedro Mendoza, a kislány nagybátyja kitapintotta a pulzust, és azonnal visszavitték a kórházba, csakhogy mire beértek, a lány tényleg meghalt. Ezt igazolták az orvosok által elvégzett tesztek is.

A család azonban már nem bízott a doktorokban, úgyhogy magukkal vitték a gyereket. Az ABS-CBN News beszámolója szerint az anyuka rendszeresen itatta tejjel és vízzel, ám Dr. Mary Silyne Cabahug, a Szociális és Egészségügyi Iroda munkatársa közölte, hogy a kislány halott, és azt javasolta a családnak, mielőbb temessék el, mert a test bomlásnak indult és az elszaporodó kórokozók betegséget terjeszthetnek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.