Saját kislányai meztelen képeit árulta a neten egy spanyol nő

Mindhárom lányáról készített aktképeket az a negyvenegy éves nő, akit a spanyol rendőrség letartóztatott.

A legidősebb, tizenöt éves lány és a nő korábbi élettársa tettek feljelentést az egyik sevillia-i rendőrőrsön - számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva a The Local spanyol verziója. A lány átadta a rendőröknek az anyja mobiltelefonját és számítógépét, amin a róla és húgairól készült meztelen képeket vannak.

Elmondta, hogy anyjuk fényképeket és videófelvételeket készített róla, illetve hét és nyolc éves húgairól. Ezeken a lányok csábító pózokban, gyakran cumival a szájukban, copfba font hajjal szerepeltek. Néhány felvételen a korábbi élettárs nyolc éves unokahúga is feltűnt. 

"Először azt mondta a gyerekeknek, hogy a fényképeket egy modellválogatáshoz készíti és azért kell alsóneműben, vagy meztelenül pózolniuk, hogy a méreteiket meg tudják állapítani" - áll a rendőrségi jelentésben.

Azonban a legidősebb lány egy idő után felfedezte, hogy férfiaknak adja el a képeket egy internetes randioldalon.

Ekkor az anya azt állította, hogy ételre kell a pénz és hogy vannak olyan férfiak, akik fizetnek a hasonló felvételekért. A gyerekek azt is elmesélték a rendőröknek, hogy az asszony egy bottal verte meg őket, ha nem álltak neki modellt.

A legnagyobb lány egy alkalommal személyesen kellett, hogy elvigye a képeket egy férfinak és átvegye tőle az értük járó pénzt.

A rendőrség október 15-én letartóztatta a nőt és egy héttel később az egyik vásárlót, egy negyvenkilenc éves férfit is. A nyomozás időtartama alatt a nőt eltiltották a saját gyerekeitől és élettársa unokahúgától.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.