Saját anyja haláláért kell felelnie

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. József 37 éves pilisi lakos ellen. A férfi  – a gyanú szerint – olyan súlyosan bántalmazta az édesanyját, hogy a sértett a gondos orvosi ellátás ellenére elhunyt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. József 2014. április 18-át megelőző időszakban tettleg bántalmazta az édesanyját, aki kórházba került. A sértett  tizenkét nappal később elhunyt a sérülések következtében.

A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálta. A szakértői vélemény beérkezését követően a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el, melynek során bántalmazás gyanúja merült fel. A nyomozók 2015. március 4-én a reggeli órákban elfogták a férfit, az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a 37 éves férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.B. József ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.