Rosszul lett a kesznyéteni per vádlottja

Kórházba került az az idős kesznyéteni férfi, aki árammal védte zöldségeskertjét a tolvajoktól.

Mint arról szerdai lapunkban hírt adtunk, Sz. Barnát több emberen elkövetett emberölés kísérlete bűntettel vádolja az ügyészség, mert az uborkaültetvényében kifeszített, fesztültség alá helyezett, szigetelés nélküli vezetékek tavaly júniusban egy, a portára behatoló 48 éves férfi halálát okozták, két társát pedig megsebesítették.

Az ügy tárgyalása kedden kezdődött el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon. Az idős férfi pártfogója, Szepessy Zsolt Monok polgármestere érdeklődésünkre elmondta: a 68 éves embert nagyon felzaklatták az események. Kedd este rosszul lett, s előbb az abaújszántói orvosi ügyeletre, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállították.

Filéné Simon Ibolya a kórház szóvivője azt közölte: az idős férfin egyebek mellett koponya CT vizsgálatot végeztek el, s mivel szervi elváltozást nem találtak a szakorvosok, haza engedték. Szabó József, a megyei bíróság szóvivője megkeresésünkre közölte: a szerdai és csütörtöki tárgyalási napot a vádlott betegsége miatt elhalasztották, a folytatás pedig az idős férfi egészségi állapotától függ.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.