Rosszul lett egy tanú az olaszliszkai per tárgyalásán

Amikor bejátszották a vallomásáról készült hangfelvételt, kérte, engedjék ki a tárgyalóteremből. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt gyermekei szeme láttára verték agyon 2006. október 15-én.

Rosszul lett egy tanú az olaszliszkai emberölés tárgyalásán szerdán Miskolcon, a Borsod megyei bíróságon. A tanú akkor jelezte, hogy ki kell mennie a tárgyalóteremből, amikor a vallomásáról készült hangfelvételt játszották le. Mentőt hívtak hozzá és ellátásban is részesült.

Szerda délután az olaszliszkai emberölés büntetőpere további tanúmeghallgatásokkal folytatódik - mondta Szabó József, a Borsod megyei bíróság szóvivője.

Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán 2006. október 15-én. A bűncselekmény előzménye az volt, hogy a férfi autójával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével - részben társtettesként, részben felbujtóként - nyolc embert vádolnak.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.