Rosszul lett a Balaton Soundon, majd meghalt egy lány

Meghalt a kórházban egy 18 éves lány, aki a Balaton Soundon előbb rosszul lett, majd miután elengedték az egészségügyi ellátó helyiségből, elesett és beverte a fejét.

Nem kizárt, hogy valamilyen bódító szer hatása alatt állt az a 18 éves lány, aki szórakozás közben rosszul lett a Balaton Soundon, majd nem sokkal később egy esés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban már nem tudtak segíteni rajta.

A fiatal a fesztivál helyszínén bekísérték az egészségügyi ellátó helyiségbe, ahol az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet, ezért elengedték.

Nem sokkal később a lány elesett és a fejét olyan csúnyán beverte a betonba, hogy kórházba kellett szállítani, ahol kiderül, nagyon komoly a baj. A fiatal életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

Az esetről tudomást szerző Bors úgy értesült, hogy a lány családja felvette a kapcsolatot egy jogásszal, mert szeretnék megtudni, hogy pontosan mi történt a gyerekükkel. A rendőrség nem indított ugyanis büntetőeljárást, mert – mint Or­bán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lappal közölte – nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. Az üggyel egyébként Kaposvári Rendőrkapitányság foglalkozik, közigazgatási eljárás keretében.

A lap úgy tudja, amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fo­gyasztott, az legfeljebb annyit vonhat maga után, hogy a rendőrség kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást indít, amelyet aztán hamar le is zár.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.