Rossz gyereket vitt haza a suliból a nagypapa

A gyerek kapott enni-inni, és még haza is vitték – csak sajnos nem a saját otthonába. A nagypapa rendkívül sajnálja a történteket.    

Joseph Fuller egyik nap unokájáért indult a Dél-Karolina állambeli Edisto Általános Iskolába. Ahogy megérkezett, meglátott egy csapat gyereket, akik éppen a tornatermet hagyták el. Egyet (tévesen) felismert, odament hozzá, megölelte, majd a kocsijához vitte. A kisfiú ekkor a papitól kapott egy Happy Meal menüt és már indultak is hazafelé - írja a Metro nevű hírportál.

A hamburger után aztán jött otthon a feketeleves. A nagymama vette észre, hogy ez bizony nem az ő unokája. És hogy miből jött rá? A gyereknek hiányzott elöl egy foga, pedig a Fuller unokának mindegyik megvolt. A felismerés után azonnal visszavitte a gyereket az iskolába.

A véletlenül hazavitt fiú apja, Darrin Pressley az iskolát hibáztatja, mert az szerinte borzasztóan gondatlan volt. Az eset szerencsére valószínűleg többet már nem ismétlődik meg, ugyanis azóta megváltoztatták, hogyan lehet egy gyereket kikérni az iskolából.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.