Rossz autókon állt bosszút egy szegedi férfi

Rongálás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az 56 éves N. Mihály ellen. A férfi három autót rongált meg, mert azt hitte, haragosa járművei.

A Szegedi Rendőrkapitányságra október 5-én érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka ismeretlen tettes két autót is leöntött festékhígítóval a Bognár utcában az egyik ház előtt parkoló járművek közül - adta hírül a Police.hu. Később kiderült, hogy a Délceg utcai autókereskedésben is hasonló történt egy autóval. A nyomozás megállapította, hogy a ház és a kereskedés korábbi tulajdonosa lehetett a célpont.

Az eset kapcsán a szegedi N. Mihályt állították elő, aki elmondta, azért haragudott korábbi ismerősére, mert rossz autót adott el neki. Ezért rongálta meg az autókat az ismerős vélt lakóhelyén és autókereskedésében. Azt nem tudta, hogy a férfi lakását és a kereskedést is eladta. A cselekmény elkövetését elismerte, az okozott kárt megtérítette.

A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás megalapozott gyanúja miatt a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.