Római villára fáj Madonna foga

A római Aventinus-dombon szemelt ki magának egy villát az amerikai popsztár, Madonna, aki az örök városban is lakást akar vásárolni magának.

Ki nem akarna egy villát Róma egyik legszebb pontján? A milliomos Madonna megengedheti magának - írták az olasz lapok, amelyek már azt is tudni vélik, hogy a popsztár az aventinusi Villa dei Glicinit (Lilaakác-villát) akarja megszerezni.

A négyemeletes villa az Aventinus-dombon levő narancsliget közelében található. A környék legszebb épületének tartott ingatlant több mint hatvan négyzetméteres terasz és ezerháromszáz négyzetméteres kert övezi.

Az olasz főváros luxus ingatlanközvetítői azonnal mozgásba lendültek. Madonnának már felkínáltak egy másik lakást is a neves Palazzi degli Ambasciatori nevű lakóházban, amelyet szecessziós stílusban Gino Coppede (1866-1927) olasz építész tervezett.

A római lapok úgy tudják, az abruzzói családból származó Madonna Louise Veronica Ciccone régi terve, hogy a világ számos városában birtokolt ingatlanok mellett Itáliában is otthona legyen.

Amikor idén nyáron Madonna Rómában koncertezett, éjszakánként fiatal vőlegényével Vespa-motorral járta be a város utcáit. Ekkor nézte ki, hol szeretne lakást venni magának - írták az újságok.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.