Rokon gyilkolhatott Hosszúpályiban

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy a gyanúsított – egy 27 éves debreceni férfi – a gyilkosság után pénzt vitt el az áldozatok  házából.

Kettős gyilkosság történt a Hajdú-Bihar megyei Hosszúpályiban. Az RTL Klub Híradójának információi szerint az agyonvert áldozatokra – egy idős házaspárra – szombaton este talált rá a 11 éves unokájuk, akit annyira megrázott a látvány, hogy sokkos állapotban szállították kórházba.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense hivatalosan csak annyit árult el, Hosszúpályiban, egy Szabadság utcai házban szombat este 21 óra körüli időben találtak rá a házaspár holttestére. Demeter Erika hozzátette, a gyilkosság elkövetésével egy 27 éves debreceni férfit gyanúsítanak, akit vasárnap délelőtt, nem sokkal 11 óra után el is fogtak.

Az RTL Klub Híradójának az információi szerint az őrizetbe vett férfi közeli hozzátartozója volt az áldozatoknak, akiknek a házából a kettős gyilkosság elkövetése után pénzt vitt magával. A rendőrség a feltételezett elkövetőt őrizetbe vette, a férfi előzetes letartóztatásáról kedden dönthet a bíróság.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.