Angelina Jolie újabb rögeszméje

Angelina Jolie-nak van egy-két hóbortja, a legnagyobb felháborodást minden bizonnyal a 2000-es az Oscar-díjátadó okozta, amikor is ő és testvére örömcsókban forrtak össze a kamerák kereszttüzében.

Azt is beszélik, hogy betegesen vonzódik a vérhez. Sokat írtak arról a bulvárlapok, hogy ő és volt férje, Billy Bob Thornton egymás vérét viselték a nyakukba akasztott fiolában, ezen kívül állítólag sokszor vagdosta is magát.

A színésznő sokat változott az elmúlt években, azonban egy közeli barát elmondása szerint őrültebb énjét csupán rejtegeti. Az In Touch-nak arról beszélt a bennfentes, hogy Jolie rendszeresen elteszi azokat a kötéseket, melyeket gyermekei sérüléseire szokott tenni. A helyett, hogy kidobná, ő gyűjtögeti azokat.

Ezen kívül a forrás szerint az is meglehetősen furcsa, hogy Jolie minden nap bezárkózik az alagsorba, és órákon át tornászik, ekkor pedig senki sem zavarhatja. Ez azért annyira nem meglepő, Hollywood-i sztár lévén ügyel arra, hogy kifogástalanul nézzen ki, a legtöbb A-listás sztárról hallottunk már ilyesmit.

Kissé rögeszmés a színésznő
Los Angeles, 2010. június 17. Angelina JOLIE Oscar-díjas amerikai színésznőről a Vanity Fair amerikai magazin számára 2008-ban készült felvétel. A New York Daily News amerikai lap 2010. június 16-i értesülései szerint a világ egyik legszebb színésznőjeként emlegetett Angelina Jolie a történelem egyik legismertebb asszonyát, Kleopátrát, Egyiptom Kr. e. 69 és Kr. e. 30 között élt királynőjét alakíthatja a Pulitzer-díjas Stay Schiff amerikai író Cleopatra: A Life című könyvből készült filmben, amelyet a közeljövőben kezdenek el forgatni. (MTI/AP)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.