Roberto Cavalli felbolygatta az izraeli divatot

Tel Aviv ismét divatos hely lesz - erről Roberto Cavalli gondoskodott, aki 2012-es tavaszi kollekcióját a Milánói Divathét után Izraelben is bemutatta.

A héten a divat szerelmeseinek tekintete Izraelre szegeződött, hiszen több mint 30 éve nem volt ekkora divatesemény az országban. Milánó és Tel Aviv  - divat tekintetében legalábbis - testvérvárosok lettek, hiszen az olasz város után most Tel Avivban mutatta be Roberto Cavalli 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját.

Divathét Tel-Avivban - 1980 óta nem volt ilyen
Italian designer Roberto Cavalli (C) gestures together with his models at the backstage before the beginning of his fashion show during the Fashion Week in Tel Aviv November 21, 2011. The three-day fashion week which began Monday is the first fashion week to be held in Israel since the 1980's. REUTERS/Nir Elias (ISRAEL - Tags: FASHION TPX IMAGES OF THE DAY) ISRAEL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ISRAEL

– Érzem, hogy a divat manapság...nemzetközi, mert mindannyian ugyanazokat a magazinokat lapozgatjuk, ugyanazokat a filmeket nézzük, és ott a divat. Ezekből szeded azokat az ötleteket, hogy mit is vásárolj magadnak. – mondta a híres tervező Tel Avivban.

Hogy milyen vásásrlási tippeket ad Cavalli? 2012-es tavaszi/nyári kollekciójából sem maradhattak ki a már megszokott állatminták - most is főleg a leopárd- és kígyóminta dominál. A fém színek pedig hímzéssel, csipkékkel és pasztell színekkel párosulnak.

A bemutatóról a Reuters hírügynökség videót is készített, melyet ide kattintva bárki megtekinthet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.