Robert Downey Jr. különleges ajándéka

A Vasember sztárja megható példát adott emberségből. A színész személyesen vitt el egy végtaghiánnyal született kisfiúnak egy csak neki készített bionikus robotkart.

A hétéves Alex Mead csak részben kifejlődött jobb kézzel született. A kisfiúnak nem mindennapi meglepetésben volt része, Robert Downey Jr. adta át a csak neki készített speciális művégtagot - írja a The Daily Mail.

A bionikus kart a Limbitless Solutions nevű floridai szervezet szakemberei készítették el különleges, 3D-s nyomtatással, aztán a Microsoft Collective Projectjével együttműködve megkeresték a Vasember sztárját, aki örömmel vállalta el a nemes feladatot.

A színész két fémbőrönddel érkezett Alexékhoz, az egyikben a kisfiú művégtagja volt, amely külsejében a Vasember  felszerelését idézi, a másikban egy ugyanolyan robotkar volt, azt pedig maga Robert vette fel. A kisfiú először olyannyira meg volt illetődve, hogy meg is kérdezték, tudja-e, ki a vendégük. Mivel Alex rajong a szuperhősös filmekért, pontosan tisztában volt vele, hogy Robert Downey Jr. látogatta meg.

A találkozás megható pillanatairól felvétel is készült.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.