Ricky Martin szakított barátjával

A szilvesztert már szingliként töltötte a 42 éves latin szár. Ricky Martin hét évig élt együtt Carlos González-Abella üzletemberrel, két gyermeket neveltek közösen.

A pár az utóbbi egy évben elhidegült egymástól, így a szakítás már november környékén várható volt – mondták az énekes ismerősei, majd Martin menedzsere meg is erősítette ezt a People magazinnak.

Ricky Martin
Puerto Rico's singer Ricky Martin performs at the beginning of his new tour 'Blanco y Negro' (White and Black) at the Jose Miguel Agrelot Coliseum in San Juan February 9, 2007. REUTERS/Ana Martinez (PUERTO RICO)

A Grammy- és Latin Grammy-díjas Puerto Ricó-i Ricky Martin az 1990-es évek végén tett szert világhírre. Latin szerető imidzse miatt azonban homoszexualitását sokáig titkolta, magánéletét erősen védte a nyilvánosságtól, végül a találgatásokra válaszolva 2009-ben vallott színt egy interjú során. Carlos González-Abellával több mint hét évig élt élettársi kapcsolatban. A két férfi közösen nevelte Martin ötéves ikerfiait, Matteót és Valentínót, akiket béranya hozott világra.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.