Rettegve vergődött a kiscica az autópályán, aztán jött egy nagy, kopasz férfi

Akár tragédiába is torkollhatott volna egy autóból kidobott kiscica története, autók suhantak el mellette, kamionok húztak át a feje fölött. Tehetetlenül és rettegve kucorgott az autópálya közepén percekig, senki sem állt meg, hogy segítsen rajta. És akkor jött egy nagy, kopasz férfi...

Hősnek nyilvánította az internetezők többsége azt az orosz sofőrt, aki látva a macskakölyök kétségbeesett tehetetlenségét, megállt, feltartóztatta a forgalmat, felemelte a kisciciát és magával vitte, ezzel megmentve az életét.

Az esetről a  videót a kalinyingradi rendőrség tette közzé. A felvételen látszik, hogy a kismacskát vagy kidobják egy autóból vagy leesik valahonnan az úttest közepére. Néhány - az autók kerekei között megtett - bukfenc után a szélső sávban landol, ahol az első arra közlekedő autó majdnem elgázolja. Ezután a félelemtől percekig ledermed a kis állat és alig mozdul az úttest közepéről. Autók kerülik ki, kamionok húznak el a feje fölött.

Ekkor érkezik egy fekete autó, amelyből egy kisportolt kopasz férfi száll ki. Gyenisz Gyegtjarev később egy újságírónak azt mondta, „Annyira tehetetlen volt, hogy nem tudtam elmenni mellette”. A férfi elbeszélése szerint a cica olyan fiatal, hogy még  nem is eszik magától. A 42 éves családapa befogadta a macskát, amelynek ezentúl ő akarja a gondját viselni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.