Részegen dobta a benzines palackot a szomszéd házára

Összevesztek, berúgott, majd Molotov-koktélt dobott ismerőse házára. Senki sem sérült meg.

Molotov-koktélt - benzinnel töltött égő palackot - dobott vélt vagy valós sérelme miatt szerdára virradó éjjel Mátyásdombon egy otthonától 200 méterre levő házra egy helyi férfi. A palack az ablak előtt leesett, összetört, tűz nem keletkezett, és senki nem sérült meg.

A helyszínre érkező nyomozókat a rendőrség nyomkövető kutyája „meggyőző magabiztossággal" vezette ahhoz a házhoz, ahol a Molotov-koktélos támadó lakott - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 37 éves helybeli férfi otthonában visszaválthatós üdítős flakonban benzint, egy másikban pedig benzinmaradékot találtak.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi „vélt vagy valós sérelme" miatt délután megfenyegette a későbbi sértettet, majd éjjel, ittas állapotban a házához ment, és az épület felé dobta a Molotov-koktélt.

A támadót gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, s a rendőrség indítványozta az előzetes letartóztatásba helyezését is. Ellene közveszélyokozás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.