„Részeg voltam és kanos” – tinilánnyal akart szexelni a képviselő

Kizárhatják pártjából azt a brit munkáspárti képviselőt, aki a napokban botrányba keveredett, miután egy 17 éves tinilánynak perverz ajánlatokat tett. Simon Danczuk sajnálja a történteket, ugyanakkor elismerte: a fiatal nők az ő Achilles-sarkai.

- Egyedül voltam, részegen és kanosan - nyilatkozta a The Sunnak adott interjújában Simon Danczuk brit parlamenti képviselő, miért tett perverz ajánlatokat egy 17 esztendős tinilánynak. A negyvenkilenc éves munkáspárti képviselő szado-mazo szexre akarta rávenni a fiatal Sophena Houlihant. A politikust pártja azonnal felfüggesztette, de a párt számára kínos az eset, mert Danczuk vezette a Munkáspárt pedofil ellenes kampányát.

- A fiatalabb nők az Achilles-sarkaim. Vannak férfiak, akik az idősebb nőket szeretik, néhányan a fiatalabbakat, vagy a barnákat, vagy a szőkéket - magyarázta Danczuk, aki szerint alkoholproblémái is közre játszottak abban, amit tett. Sophena nyáron arra kérte a politikust, hogy szerezzen neki munkát az irodájában. Danczuk azonban nem akarta ingyen adni a segítséget, és flörtölni kezdett a lánnyal. Sophena a perverz üzeneteket nyilvánosságra hozta, amire a politikus első felesége csak rátette egy lapáttal.

- Ő egy szexuális ragadozó - mondta Sonia Rossington ex-férjéről a Daily Mailnek. Az asszony állítja, hogy Danczuk mellett pokol volt az élete, mert a férfi ellenőrzése alatt tartotta. Sonia-t egyátalán nem lepte meg volt férje viselkedése, mert mint mondta, jól tudta, hogy perverz. A nő többször belement Danczukkal az ilyesfajta játékokba, mert egy szebb jövőt remélt, ám férje inni és drogozni kezdett, majd egyre durvább dolgokat kért tőle.

Karen Danczuk, a munkáspárti képviselő második felesége élesen bírálta az első ex által elmondottakat a közösségi médiában. Bár a politikus nyáron elvált a csak "szelfikirálynőként" ismert feleségétől, az szinte volt férje védelmére kelt. Karen szerint Sonia csak saját magát alázta meg azzal, hogy pénzért kiteregette a bulvárlapoknak a szexuális életükről szóló sztorit. Karen egyébként azért vált el Danczuktól, mert házasságuk során férje még csókolózni sem volt hajlandó vele.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.