Renée Zellweger előbújt és mindenkit lesokkolt

Nagyon megváltozott Renés Zellweger színésznő arca, de állítja, ez annak tudható be, hogy egy egészségesebb és nyugodtabb életre rendezkedett be, amúgy meg elmúlt 45, szóval le lehet róla szállni.

Alig lehet ráismerni Renée Zellwegerre
Alig lehet ráismerni Renée Zellwegerre
Mario Anzuoni / Reuters

A 45 éves Oscar-díjas színésznő az „Elle Women in Hollywood Awards" című vörös szőnyeges eseményen jelent meg Beverly Hillsben hétfőn, ami nem csak azért meglepő, mert az utóbbi években elvonult a nyilvánosság szeme elől, hanem azért is, mert egy teljesen új arccal állt most a kamerák elé.

A szeme nagyobb lett, a homloka ránctalan, az arca vékonyabb. Csak a szemei sarkában gyülekező kis ráncok mutatják az öregedés természetes jeleit – írja a Bild, mely sok laphoz hasonlóan ügyetlen plasztikai beavatkozásokat sejt a háttérben.

A színésznő új külsejével mindenkit megdöbbentett és sok kritika érte a drasztikus változás miatt, de a People magazinnak ezekre reagálva azt mondta: most végre boldog és egészségesebb, mint valaha.

Zellweger a lapnak arról mesélt, hogy hosszú időn keresztül képtelen volt az egészségével törődni, olyan felfokozott életet élt. Most viszont, ahelyett, hogy a végkimerülésig futna, majd mások elől az árulkodó jeleket elrejtené, valóban nyugodt és lassúbb tempójú életet él, távolabb a rivaldától.

Mint mondja, a barátai szerint is békésebbnek tűnik, és ebben nagy szerepe van párjának, Doyle Bramhallnek is.

Zellweger nem szól arról, hogy félresikerült plasztikai műtétek áldozata lenne, új külsejét az öregedésre fogja, mert mint mondja: az emberek nem is tudják, hogy ő már a negyvenes évei közepén jár és még sosem látták egészségesen: „Talán máshogy nézek ki. De ki nem változik, ha öregszik?! Igen, megváltoztam. Boldog vagyok!"

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.