Rendszeressé válik a reggeli fagy

Bár napközben még tartósan 10°C feletti hőmérsékletekre számíthatunk, a reggelek nagyon hidegen indulnak.
Pénteken elsősorban a Dunántúlon találkozhatunk erősen felhős tájakkal, máshol ugyanakkor a Nap kisüthet hosszabb időre. A reggelre képződött pára, köd délelőtt helyenként tartósabban is megmaradhat. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Napközben 9-13°C között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap reggelre még nagyobb területen képződik köd, ami csak lassan oszlik fel. Napközben is borongósabb, párásabb időre készülhetünk, elszórtan ködszitálással, helyenként rövid napos időszakokkal. Hajnali fagy északon, északkeleten fordulhat elő, napközben 9-14°C várható.

Vasárnap is többfelé párásan, ködösen indul a nap, és napközben is sok lesz felettünk a felhő, csak helyenként süthet ki a Nap rövidebb időre. Már csak helyenként lehet gyenge fagy reggel.

Hétfőn a megélénkülő déli-délkeleti szél hatására egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Picit erősödik a nappali felmelegedés, 10 és 15°C közötti maximumokra van kilátás. Kedden nyugaton, északnyugaton még jobban feltámad a délies szél.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.