Rendőrökre támadtak Olaszliszkán

Rendőrökre támadt egy nő és tizenöt éves fia a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, ahol egy verekedéshez riasztották a közeget. Frissítve.

Rendőrökre támadt több ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, a gyanúsítottakat őrizetbe vették. A június 9-én történt eseményekről pénteken tájékoztatta az ügyészség az MTI-t.

Erőszakkal elvették a pisztolyát

Az egyik intézkedő rendőrnek a fegyverét erőszakkal elvették az olaszliszkai randalírozók. A pisztolyt a férfi csak azt követően dobta el, hogy a másik rendőr könnygázspray-vel a szemébe fújt - mondta a megyei főügyészség szóvivője. Martossy György közölte: a Miskolci Városi Bíróság a támadók egyikét egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte.

Kutyáikat is rájuk uszították

A rendőrök egy verekedés helyszínére mentek ki, majd az ott tartózkodókat távozásra szólították fel. Az egyik férfi, akinek a nadrágzsebében kés volt, megindult a járőr felé, és fenyegetőzni kezdett. A kést a rendőrök elvették tőle, ám mielőtt sikerült volna megbilincselni, a férfi élettársa és 15 éves fia rájuk támadt, és kutyáikat is rájuk uszították.

Hatott a könnygázspray

A férfi időközben kiszabadította magát, az egyik rendőrt a földre lökte, fegyvertáskájából kihúzta annak pisztolyát, és ráfogta a rendőre. A járőr társa ezt követően könnygázspray-vel lefújta a férfit, aki eldobta a fegyvert. A gyanúsítottat és fiát a rendőrök előállították, ellenük csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.