Rendőrnek adták ki magukat a rabláshoz

Három ismeretlen férfit keres a rendőrség, akik március 5-én egy Budapest X. kerületi lakásba jutottak be magukat rendőröknek kiadva, és miután megbilincselték az ott lakót, magukkal vitték értékeit.

A három álrendőr este 22 óra körül jelent meg a lakásnál. Intézkedést színlelve megbilincselték az ott lakót, majd átkutatták a holmiját és magukhoz vették az értékeit. Távozás előtt azért még kiszabadították áldozatukat.

A rendőrség a következő személyleírást adta a rablókról:

Az egyik rabló egy 35-40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, köpcös testalkatú férfi. Arca kerek, szeme színe barna. Haja rövid, barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű sapkát, sötét, kapucnis pulóvert, sötétkék színű kabátot, sötét nadrágot és fekete színű cipőt viselt.

A másik tettes egy 35-40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja sötétszőke. Szeme színe sötétkék. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű usánka sapkát, fekete színű kabátot és szövetnadrágot, valamint fekete színű cipőt viselt.  

Harmadik társuk egy 40-45 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca ovális, szeme színe sötétbarna. Haja színe barna. A rabláskor drapp színű cipzáros kabátot, sötét pulóvert, drapp színű nadrágot és sötét cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személyleírások alapján a három férfi valamelyikét felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 06-1-443-5285 telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – írja a police.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.