Rendőri védelem az iskolának a szülők fenyegetése miatt

Rendőrök és polgárőrök járőröznek egy zalai általános iskola környékén, azoktól a szülőktől tartva, akik megfenyegették az igazgatóhelyettest, mert szóvá tette gyermekük viselkedését. Egy másik általános iskolába tanítási időn kívül bement két nyolcadikos diák, és lökdösni kedzték a napközis tanárt.

Rendőrök és polgárőrök ügyeltek a rendre a pacsai általános iskola környékén az elmúlt héten, miután egy házaspár megfenyegetette az intézmény alsó tagozatos igazgatóhelyettesét - írta keddi számában a Zalai Hírlap.

A szülők - akiknek már korábban is volt konfliktusuk az iskolával - az intézmény zsibongójában támadtak a tanárnőre, miután a pedagógus szóvá tette gyermekük helytelen viselkedését. A rendőrök az iskola kérésére egy héten át járőröztek a környéken, a polgárőrök pedig naponta egy-másfél órát töltöttek az intézményben - nyilatkozta a lapnak Kovácsné Lugosi Mária, az intézmény igazgatója.

Zala megye egy másik településén két diák a napközis tanárral került összetűzésbe múlt pénteken. A lap információi szerint tanár és diák "lökdösődött" a zalavári általános iskolában. Az esetről Homik Tiborné iskolaigazgató elmondta: két nyolcadikos diák tanítási időn kívül, engedély nélkül tartózkodott az iskola területén. A munkáját végző pedagógussal szemben tiszteletlen viselkedést tanúsítottak, ezért büntetésben részesülnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.