Rendőrmotorosok a Mártában, két gyerek is megsérült az Egér úti balesetben

A mátrai, úgynevezett halálszakaszon kezdődött rendőri akció. A budapesti Egér úton és Szentendrei úton két-két autó ütközött össze.

Rendőrmotorosok akciója kezdődött el a Mátrában az úgynevezett halálszakaszon, miután a hegységben az elmúlt időszakban négyen haltak meg, 34-en súlyosan és 15-en könnyebben sérültek meg a motorosok közül. A cél az hogy kiszűrjék a száguldozókat, az ittas vezetőket, jogosítvány nélkül közlekedőket és nem utolsó sorban csökkentsék a baleseteket.

Két gyerek is megsérült a fővárosban a XI. kerületi Egér úton történt balesetben, amikor egy terepjáró és egy személyautó ütközött össze. Az egyik jármű a Budaörsi út, a másik pedig az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakasza felől érkezett, amikor tisztázatlan körülmények között összeütköztek. Három embert vittek kórházba, az összeroncsolódott autóból az egyik beszorult sérültet csak a tűzoltók tudták kiemelni.

A III. kerületi Hollós Korvin Lajos és a Szentendrei út nem lámpás kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott két személyautó. Az egyik gépkocsi az ütközés erejétől villanyoszlopnak csapódott, és a benne utazó családtagok, az autót vezető 65 éves asszony, annak 37 éves lánya és az ő 3 éves kislánya is megsérült; valamennyiüket kórházba vitték. Sérüléseik súlyosságáról nem érkezett információ.

 

 

Rendőrmotorosok akciója a Mátrában
Rendőrmotorosok akciója a Mátrában
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.