Rendőr késelt Gödöllőn

A Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja a gyanúsítottja annak a késelésnek, amely szerdára virradó éjjel történt egy gödöllői szórakozóhelyen, az elkövetőt keresik - erősítette meg az MTI értesülését a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője szerdán.

Szende Gyula elmondta, hogy a rendőrség jelenlegi adatai szerint a rendőrként dolgozó férfi egy baráti társasággal szórakozott egy  szórakozóhelyen, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vitát követően a rendőr elhagyta a helyiséget, ám később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott - tette hozzá a nyomozó ügyészség vezetője.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját – közölte Szende Gyula.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője az MTI–nek a történtekre, illetve a nyomozás állására vonatkozó kérdéseire válaszul azt mondta, hogy az ügyben az eljárást lefolytató Pestvidéki Nyomozó Ügyészség az illetékes.

Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.