Pók mászott be a testébe a trópusi kaland alatt

Aligha Bali lesz az ausztrál fiatalember legjobb nyaralós emléke, a barátokkal töltött pihenést ugyanis egészen ijesztő baleset szakította félbe. Az orvosok csak három nap elteltével vették észre, hogy egy trópusi pók költözött a bőre alá.

A 21 éves Dylan Thomas a barátaival nyaralt az indonéz szigeten, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy egy fájdalmas vörös csík jelent meg a hasfalán.Másnap elment a helyi kórházba, ahol azt mondták neki, valami megcsípte, kapott némi antihisztamint és hazaküldték. A csík azonban nem halványult, sőt nőni kezdett és a férfi bőre felhólyagosodott.

Dylan érezte, hogy baj van, ezért egy nappal később elment egy bőrgyógyászhoz is, ám azt valószínűleg álmában sem gondolta, hogy milyen diagnózist fog kapni: kiderült ugyanis, hogy bőre alatt egy trópusi pók élt immár három napja. Az ízeltlábú egy apró hegen át jutott a férfi testébe, Dylant néhány hete ugyanis operálták - írja a The Huffington Post.

Az orvosok végül egy csipesszel eltávolították a pókot, amely addigra már nem élt. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen fajta volt.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.