Rémálom lett az élete a mellplasztika után

Egy huszonhét éves szlovákiai nő élete pokollá változott, miután 2011-ben egy plasztikai műtéten esett át. A nő orvosai valószínűleg több éven keresztül hibát hibára halmozhattak, ráadásul a korrekciós műtét előtt úgy helyezték Nikoletát mélyaltatásba, hogy terhes volt. A pórul járt galántai nő feljelentést készül tenni az őt ért károk miatt.

Nikoleta régóta szerette volna megnagyobbíttatni melleit. A beavatkozáson 2011-ben esett át Léván. Öröme azonban nem tartott sokáig – írja a paramete.sk felvidéki magyar portál –, mert fél év után elkezdtek nagyobbodni a mellei, főleg a baloldali.

Mivel nagy fájdalmakkal küszködött, visszament az orvosához, aki azt mondta neki, nem súlyos a dolog. Nikoletát arról is meggyőzte, hogy várjon a korrekciós műtéttel. A nő ezután hónapokon keresztül fájdalomra panaszkodott melleiben és gerincében.

Az orvosok az implantátum kicseréléséért először 1100 eurót (336 ezer forint) kértek, amit a nő elutasított, ezért azt levitték 800 euróra (245 ezer forint). Miután Nikoletát megoperálták, kiderült, két évig gyulladás volt a mellében. De nem ez volt a legdurvább dolog, amivel szembesülnie kellett.

„Miután felébredtem, egyáltalán nem volt szilikon a bal mellemben" – mesélte a szerencsétlenül járt Nikoleta, aki hozzátette, hogy az operáció alatt terhes volt, amiről ő nem is tudott, orvosainak azonban tudnia kellett róla, mert a műtét előtt a nő vérvizsgálaton is átesett, aminek ki kellett volna mutatnia az állapotosságot. Ennek ellenére Nikoleta mélyaltatásban volt, mikor műtötték, új implantátumot azonban nem kapott.

Az orvosok valószínűleg a terhesség miatt nem tették be a fiatal nőnek az újabb implantátumot, ezért most kitömött melltartóval kénytelen mutatkozni. Nikoleta fia jelenleg öt hónapos, és a műtétet még továbbra sem végezték el rajta orvosai. Ráadásul az újabb plasztikai beavatkozásért ismét pénzt kérnek Nikoletától, ezért a nő feljelentést készül tenni.

A balul elsült műtétet Nikoleta egészsége is megsínylette. A sok komplikáció hatására megferdült a gerince, tönkrementek a fogai, és egy bőrbetegség is megfertőzte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.