Rékasi Károly Pikali Gerda exével harcolt karácsonykor

A színésznő volt férje, Csongrádi Géza a Facebookon fejezte ki tehetetlen dühét, amiért gyerekeit állítólag nem engedték a telefonhoz, hogy beszéljen velük.

"Szenteste velem voltak a Gyermekeim és felhívták az Édesanyjukat, mert az Édesanyjuk!!!!!!! Most, hogy az Édesanyjukkal vannak a Fiaim NEM tudok Velük beszélni, mert egy "idegen" férfi veszi fel és nem adja oda Nekik a telefont..... VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - írta a közösségi oldalon.

Az "idegen férfi", Rékasi Károly, aki Pikali Gerda jelenlegi párja erre a bejegyzésére reagált a Bors hasábjain. 

"Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki" - meséli a saját verzióját Rékasi. "Ő ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni... Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek... Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s...be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt." 

A színész egy tavalyi motorbaleset miatt kényszerült mankóval járni, amit Csongrádi Gáza a fentiek szerint alternatívan használt volna fel riválisa ellen. 

Rékasi és Pikali is házasok voltak, amikor 2013-ban az Aranyember színpadi változatának próbáin egymásra találtak. Azóta mindketten elváltak, Rékasi és Détár Enikő harminc év, Pikaliék pedig nyolc évnyi házasság után.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.