Rejtélyes módon tűnt el egy fiatal lány a fővárosban

Majoros Vivien vasárnap hajnalban tűnt el Budapesten. A fiatal lány a Népligetben szórakozott, majd egyedül indult haza. Viviennek azon a pár méteren veszett nyoma, melyet a környékbeli ipari kamerák nem látnak.

Fél Budapest ki van plakátolva egy hosszú fekete hajú, kék szemű fiatal lány képével. A 20 éves Majoros Vivien szombat este szórakozni volt a Liget Clubban, ahonnan vasárnap hajnalban, fél öt körül haza indult. Egy barátjával a Népliget széléig együtt mentek, majd ott elváltak és a lány egyedül sétált a buszpályaudvar felé. Utoljára a metróaluljárónál lévő ipari kamera rögzítette. A lány az Üllői úti felüljáró alatt akarhatta lerövidíteni az utat, mert az aluljáróba nem ment le.

Ekkor veszítette szem elől az ipari kamera, a Volán-busz megállójáig már el sem jutott. Vivien néhány méteren tűnt el nyomtalanul.

A Blikk úgy tudja, miután az édesanya, Györgyi jelentette a rendőrségen a lány eltűnését, a zsaruk azonnal megkezdték a tanúk felkutatását és kihallgatását. Beszéltek Vivien barátaival, ismerőseivel és a klub alkalmazottaival is, de a bulvárlap értesülései szerint ez nem vezetett eredményre.

Majoros Vivient a rendőrség eltűnés miatt körözi. Ha bárki tud valamit a lányról, haladéktalanul értesítse a hatóságokat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.