Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nél

A Mokka volt műsorvezetőjének február 26-án szűnt meg a munkaviszonya a TV2-nél. Tvrtko korábbi munkaviszonyának részleteit azóta névtelen informátorok tálalják ki a bulvármédiának. Egyikük például a Blikknek azt mondta, a megbízási szerződéssel dolgozó műsorvezetőnek egymillió forintos havi fizetése volt. Vujity Tvrtko a közösségi médiában öntött tiszta vizet a pohárba.

„A mai napon >>neve elhallgatását kérő informátorra<< hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt, miszerint egymillió forintos fizetésem volt a TV2-nél. Emellett >>szerződésem részletei<< és több más valótlanság is nyilvánosságra került.

Sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében.

Ezúton kérem a >>nevük elhallgatását kérő informátorokat<<, hogy további hamis híreket ne generáljanak.

Tisztelettel gondolok a TV2-re, mely csatorna életem egyik legfontosabb része volt és maradt" – írta Facebook-posztjában Tvrtko hozzátéve, szomorú, hogy ilyeneket kell írnia.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.