Rátámadtak Stohl ügyvédjére

Olyan indulatokat váltott ki a Stohl András ellen indított kártérítési per első fordulója, hogy a balesetben megsérült Kaincz Pál fia a bíróság előtt, a nyílt utcán rohanta le a színész ügyvédjét.

Elszabadultak az indulatok Stohl András kártérítési perén, melyet a Fővárosi Törvényszéken zárt ajtók mögött tárgyaltak tegnap délután. Mint ismert, a színésztől több mint 12 millió forintot követel az általa okozott baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál és lánya, Ibolya – írja a Bors online.

Ruttner György

– Stohl András nagyon sajnálja, hogy balesetet okozott, bocsánatkérését tolmácsoltam a tárgyaláson is, de a további kártérítés nem érvényesíthető vele szemben, mert annak jelentős részét megtérítette a biztosítónak, amely továbbadta a károsultaknak – mondta a tárgyalóteremből kijövet a színészt képviselő dr. Ruttner György, akit nem sokkal ez után Kaincz Pál a folyosón várakozó fia rohant meg indulatosan. Ifjabb Kaincz Pál testvérével, a síró Ibolyával, és édesapjával a bíróság előtt támadt Ruttnerre.

– Mit képzel?! Hogy mondhat olyat a bírónő előtt, hogy nem igaziak a húgom könnyei? Feljelentem magát! – üvöltötte a nyílt utcán a férfi. Az ügyvéd kikerülte a magából kikelve hadonászó Pált, és csak annyit válaszolt: ő nem mondott ilyet. – Egy bírósági tárgyaláson mindig vannak érdekellentétek. A tárgyalóteremben semmi kivetnivaló nem történt. Nem szeretnék reagálni arra, amit egy félretájékoztatott hozzátartozó mond – mondta később az ügyvéd.

A bulvárlap úgy tudja, abból adódott a konfliktus, hogy Kaincz Pál lányának vallomását úgy szerették volna jegyzőkönyveztetni, hogy azt végig sírva adta elő. A sértett fia szerint csak akkor nyugszik meg a család, ha a bíróságon elismerik: apjuk a balesete óta nem tudja úgy használni a lábát, mint előtte.

– Apánknak a baleset miatt maradandó károsodása van. Két éve jár gyógytornászhoz, de csak romlott az állapota. A család nem tudja feldolgozni, sokat sírunk a mai napig – mondta a Borsnak ifjabb Kaincz Pál, aki azt is hozzátette, apja várta Stohlt a baleset után.  

– A kórházban bocsánatot kért tőle, és megígérte, hogy meglátogatja, de nem jött. Viszont megjelentek riporterek, fényképészek, ezt egyszerűen nem lehet elviselni. Arról nem is beszélve, hogy eddig úgy másfél millió forintunkba került az ügy – panaszkodott a férfi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.