Rászállt az adóhatóság Palikékra

Végrehajtást kért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Palik László cégeire.

Blikk információi szerint a volt Forma–1-es sportkommentátor két vállalkozására szállt rá az adóhatóság, a Zöld Ember Kulturális Szolgáltató és Kertészeti Bt.-re, és a Héder Barnával közösen birtokolt ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft.-re.

Az első cég egy családi vállalkozás, amelyben felesége, Marsi Anikó beltagként, Palik László pedig kültagként van feltüntetve, ami azt jelenti, hogy aláírásra csak a felesége mint ügyvezető jogosult. Az OPTEN.hu adatbázisa szerint a NAV Észak-budapesti Adóigazgatósága hátralékkezelési osztálya tavaly ősszel kért végrehajtást a cégre, amely azóta is hatályban van.

Palikék cége valószínűleg adóelmaradás miatt került a NAV látókörébe, ezért ha rendezik a tartozást, a végrehajtás néhány napon belül megszűnik. A Blikk által kikért iratokból kiderült, hogy a pár mai napig nem rendezte a tartozását.

Palik egy másik cége, az ATSA Fitness és Egészségmegőrző Kft. is végrehajtás alá került, de ezt pár napja törölték, mert a hátralék rendezve lett.

A lap próbálta megkeresni Palikot, aki nem akart nyilatkozni, de sikerült elérniük az ATSA másik tulajdonosát, Héder Barnát, aki elmondta, hogy nem tud semmit a tartozásról, mert nem ő foglalkozik a cég ügyeivel.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.