Rászakadt a plafon egy hivatalnok fejére Komáromban

Harminc kiló vakolat zuhant a plafonról egy észak-komáromi munkaügyi hivatal dolgozójának a fejére – írja egy helyi lapra hivatkozva a Kemma.

Az asszony, aki a hivatal igazgatójának titkárnője, nem szenvedett komoly sérüléseket, enyhe agyrázkódással szállították kórházba, és sokkot is kapott – írja a Komárom-Esztergom megyei hírportál.

A város tulajdonában álló épület már több évtizede ad helyet az irodának, és a hivatal munkatársai szerint semmilyen jel nem utalt arra, hogy a plafon sérült lenne. A városi illetékesek a szakértői jelentések elkészültéig nem kívántak nyilatkozni az ügyben, de Peter Trávnicek statikus szerint elképzelhető, hogy a tartós forróság okozhatta a bajt, a hőtágulás és a mikrorepedések következtében pottyanhatott le a vakolat.

A megyei munkafelügyelet foglalkozik az üggyel. A Nyitra megyei Munkaügyi, Szociális és Családügyi Központ szerint a hivatal már többször kérte a várost, hogy újítsák fel az irodákat az épületben. Erre ígéretet is tettek, mégsem került sor felújításra. A hivatal 18 munkatársát most más irodákba helyezték át.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.