Ifjú tehetségek mutatkoztak be Dunakeszin

Egy  19 éves lány nyerte el a Dunakanyar Hangja címet. A verseny azért is számít rangosnak, mert a korábbi szériák nyertesei közül többen később az X-Faktorban mutathatták meg tehetségüket.

Február 28-án, szombaton immár hatodszorra rendezték meg a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Versenyt. Idén nem csak a felnőtt, hanem a gyerek kategóriában is összemérhették tudásukat az ifjú tehetségek. A gyerekek között a 12 éves sándorfalvai Molnár Alíz győzedelmeskedett. Őt követte a 13 éves Boda Izabella és a 12 esztendős Oláh Szandra. A kategória különdíjasa a mindössze 10 éves Keresztfalvi Bence lett.

A felnőtt kategóriában a 19 éves Fehér Lili lett a győztes, a 17 éves alsónánai Horváth Tímea a második, míg a 25 éves enyingi Szerémy Dániel a harmadik helyet szerezte meg, míg a 17 éves váci Grubits Blanka különdíjat szerzett

A versenyen Galambos Dorina énekes; Toldi Tamás énekes, dalszövegíró; Farkas Pál karmester és Csordás Tibor énekes zsűrizett. Az esemény azért is rangos és érdekes, mert a korábbi szériák nyertesei közül többen (így például Kováts Vera és Benji) később már az X-Faktorban mutathatták meg, hogy mire is képesek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.