Rajongója késelte meg a tini popsztárt

Életveszélyes állapotban van az a japán húszéves, akit tokiói koncertjükön támadott meg egy férfi.

Tomita Maju épp együttese, a AKB48 fellépésére várt, amikor a 27 éves Iwazaki Tomohiro egy késsel két tucat sebet ejtett a nyakán és a mellkasán.

A rendőrség a helyszínen letartóztatta a férfit, aki tettét azzal indokolta, hogy a lány visszaküldött egy ajándékot, amelyt küldött neki.

Mint kiderült, az énekes már múlt hónapban értesítette a rendőrséget arról, hogy egy rajongójával gondjai akadtak. Akkor fordult a hatóságokhoz, amikor Iwazaki rögeszmés bejegyzéseket kezdett róla posztolni a Twitteren és más közösségi oldalakon.

Letartóztatása után a férfi bevallotta, hogy megvárta a lányt, akire lecsapott, és az ajándékról kérdezte. „Elvesztettem a fejemet, mert nem adott egyenes választ" - panaszolta a férfi.

Nem ez az első alkalom, hogy az együttes tagjainak életére törnek. 2014-ben egy közönségtalálkozón egy férfi egy fűrésszel hadonászva támadt rá két tizenéves lányra. 

A 2005-ben alapított, eredetileg 48 - ma 130 - tagot számláló japán popformáció, az AKB48 tagjai fiatal lányok tinédzserkortól a húszas évek közepéig. Az együttest létrehozó producer, Akimoto  Jaszusi koncepciója az volt, hogy a csoport folyamatosan, napi rendszerességgel lép fel a saját színházában.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.