Ragyogó napsütés várható egész nap

Lassanként megszűnnek a hajnali fagyok, és a reggel is kellemesebb hőmérsékletekkel indul, napközben pedig már akár 20 fok is lehet.
Kedden is marad a tavaszias időjárás több órás napsütéssel, amit inkább csak időnként zavarhat több felhő. Futó zápornak minimális az esélye. Délutánra a többfelé szeles időben 14 és 18 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap egyre többfelé beborul az ég, és délnyugat felől elered az eső is. Sokfelé megerősödik a délkeleti szél. Megszűnnek a hajnali fagyok, a csúcshőmérséklet pedig 14 és 20 fok között alakul.

Csütörtökön a napos időszakok mellett többször megnövekedhet a felhőzet. Eleinte főként északnyugaton eshet, délután azonban több helyen kialakulhat zápor, helyenként egy-egy zivatar. Az élénk szélben délutánra többfelé 20 fok közelébe melegszik a levegő.

Pénteken főként a középső és keleti tájakon alakulhat ki eső, zápor, keleten egy-egy zivatar is. Megerősödik az északira, északnyugatira forduló szél. Hajnalban 5-10, délután 12-19 fok várható, keleten lesz melegebb.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.