Raffael szúrt

Az Ausztriában elfogott Raffael Sándor szúrta szíven Marian Cozmát - közölte a rendőrség. A még szökésben lévő Sztojka Iván ellen nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki.

Raffael Sándor volt az, aki szíven szúrta Marian Cozma kézilabdázót - hangzott el hétfőn, a Magyar Televízió (MTV) esti híradójában. Az MTV egy másik műsorában közölték: a rendőrség várhatóan kedden kezdeményezi, hogy a bíróság adjon ki nemzetközi elfogatóparancsot a még szökésben lévő Sztojka Iván ellen.

"Raffael Sándor az elkövető, aki maga a szúrást végrehajtja" - mondta el Derzsy Péter, a  Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Híradóban.

Az MTV Kékfény című műsorában egy kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott: a halált okozó szúrásról nem, csak a szórakozó helyen belül történtekről áll rendelkezésre felvétel.

A korábban közölteket árnyalva arról beszélt: noha azzal számoltak, hogy másfél-két héten belül kiadhatják Ausztriából a két, alig egy napja elfogott gyanúsítottat, "három hét azért minimum el fog telni" a kiadatásig.

Három férfit gyanúsít a rendőrség a veszprémi kézilabdások megkéselésével, közülük kettőt Ausztriában elfogtak. A bűncselekmény két gyanúsítottját a sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt az osztrák rendőrök vették őrizetbe Ausztriában az A2-es autópályán, nemzetközi körözés alapján. Kiadatásukban a grazi igazságügyi szervek járnak el. A harmadik gyanúsítottat, Sztojka Iván enyingi lakost még körözik, elfogására külön nyomozócsoport alakult.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.